Photo credits: Michael Boe Laigaard

VELKOMMEN TIL AARHUS CONGRESS CENTER

I Jyllands mest centrale og alsidige møde- og eventsted, Aarhus Congress Center, holdes konferencer, koncerter, selskaber og udstillinger.

Med sin enestående beliggenhed lige midt i byen og med det prisbelønnede Radisson Blu Scandinavia hotels 234 værelser under samme tag er Aarhus Congress Center et besøg værd.

Se listen over kommende arrangementer med offentlig adgang nedenfor.

ARRANGEMENTER

RAA-LOGO-TYPE-1-BLACK

MAD OG DRIKKE

RAA - Nordic Brasserie & Bar

RAA Nordic Brasserie & Bar er et design-ledet innovativt brasserie og bar, hvor vi byder vores gæster velkommen til en afslappet og cool spisestue med nordisk udseende, stemning og smag.

Vores mad fokuserer på de bedste ingredienser fra Norden, tilberedt og serveret af et kyndigt team af ‘foodies’ og erfarne beslutningstagere, der bare venter på dig!

OVERNATNING

Aarhus Congress Center er beliggende i Scandinavian Center, der ligeledes rummer Radisson Blu Hotel Scandinavia Aarhus, som også driver og administrerer kongrescentret.

Hotellets og kongrescentrets tilsammen 33 mødelokaler er tildelt 5 stjerner i konferenceklassifikationen. Det 4-stjernede hotel har 234 værelser og suiter – læs mere om Radisson Blu Hotel Scandinavia Aarhus her.

Inden for ca. 5 minutters gang fra hotellet finder man yderligere 1.000 værelser på både 3- og 4-stjernede hoteller. Anden halvdel af 2019 åbner Radisson Hotel Group sit første hotel i Norden under livsstils-brandet Radisson Red i Aarhus med 78 værelser, også i gåafstand fra Radisson Blu. Flere nye projekter er undervejs, og der forventes en stigning med flere 100 værelser i centrum af byen inden for få år.

HER FINDER DU OS

Lige midt i centrum!

Aarhus er Jyllands centrum med tog- og færgeforbindelser fra det øvrige Danmark samt nem adgang fra lufthavnene i Tirstrup og Billund med nationale og internationale flyruter.

Aarhus Congress Center ligger i centrum i Scandinavian Center, hvor man også finder Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus. Aarhus Congress Center ligger således ikke i udkanten af byen, men i centrum med både Aarhus Rådhus, Musikhuset Aarhus og kunstmuseet ARoS som nærmeste naboer, tæt på shopping-gaderne og det pulserende café-, restaurant- og natteliv.

Der er få minutters gang fra lufthavnsbusserne til/fra Tirstrup og Billund og til Aarhus Hovedbanegård.

Er du i bil, så kør mod Aarhus C og følg skiltningen mod Musikhuset og Scandinavian Center, hvor der er 1.100 parkeringspladser.

Udenfor hotellet og i parkeringskælderen er der 1000 parkeringspladser. Disse pladser tilhører ikke hotellet, men der ydes en rabat ved at købe parkering i hotellets reception.

Priser for parkering:
1 døgn – 195 DKK
2 døgn – 360 DKK
3 døgn – 540 DKK
4 døgn – 720 DKK (7 døgn – 1260 DKK)

aarhus-museum

OM AARHUS

Aarhus er Jyllands hovedstad, Danmarks næststørste by og en metropol i sin egen ret med et driftigt erhvervsliv, et rigt kulturliv og en hastigt voksende turisme.

Kongresbyen Aarhus
Takket være sin centrale beliggenhed midt i Danmark, sin omfattende hotelkapacitet og sine spændende attraktioner danner Aarhus hvert år rammen om adskillige faglige og videnskabelige kongresser. Byens professionelle kongresarrangører arbejder tæt sammen med bl.a. det internationalt berømmede Aarhus Universitet, der pt. uddanner 39.000 studerende og beskæftiger 8.000 forskere og øvrige medarbejdere.

Hovedattraktioner i Aarhus
• ARoS Kunstmuseum – ved siden af hotellet
• Musikhuset – ved siden af hotellet
• Tivoli Friheden
• Moesgaard Museum
• Den Gamle By

Turistinformation
www.visitaarhus.dk

Aarhus Congress Center

Aarhus Congress Center drives af Radisson Blu Hotel Scandinavia Aarhus. Begge er beliggende under samme tag i Scandinavian Center. Det 4-stjernede hotel råder over 234 værelser og 33 5-stjernede mødelokaler og servicerer kongrescentret med første klasses catering fra sit køkken.

Radisson Hotel Group har – udover i Aarhus – kongrescentre i bl.a. Stockholm, Oslo og Hamburg.

Adresse

Aarhus Congress Center
Margrethepladsen 1
DK-8000 Aarhus C

Kontakt

T: +45 8936 2040 
E: conference.aarhus@radissonblu.com

 

© 2018 Aarhus Congress Center. All right reserved